Sølvi Raastad

Litt om meg og min bakgrunn

Psykoterapeut i Psykosyntese ved Norsk Institutt for Psykosyntese (Medlem av NFPT)

Veileder i Energipsykologi / JivaU Coach ved Norsk Institutt for Psykosyntese

Min hovedbakgrunn er innen psykosyntese. Fra 2009 – 2013 jobbet jeg som samtaleterapeut i egen praksis, og har sommeren 2017 ferdigstilt mine studier og jobber nå som psykoterapeut i psykosyntese. På veien hit har jeg også tatt en tilleggsutdannelse som veileder i Energipsykologi.

Fra tidligere har jeg bakgrunn fra akuttpsykiatrien som miljøterapeut.

Jeg har kurs i «Sansbar og Sansvar», hvordan bruke kroppen og sansene mer bevisst i møte med deg selv og andre. (Ved Gestaltterapeut Sigrun Skarsgard, Gestalt-Sentrum)

Jeg har også kurset «Stemmekurs for terapeuter» der pust, kropp, følelser og lyd ble utforsket gjennom bl.a. psykodramateknikker. (Ved Psykoterapeut/Psykodramaterapeut Marianne Natvig, Livsscenen)

Poppy_Sølvi Raastad_Om meg

Tidligere relevant erfaring

2015-2016 – Aksjonær/media og kommunikasjonsansvarlig for Norsk Institutt for Psykosyntese AS

Jeg har ca 13 års historie innenfor mediabransjen, henholdsvis radio og enkle tv produksjoner. Jeg redigerer fortsatt video på oppdrag, enten de er filmet av deg eller jeg står for hele produksjonen.

Jeg har erfaring med ungdom gjennom fritidsklubbarbeid, ofte i forbindelse med videogrupper der ungdommen selv spiller ut sine kreative evner.

Jeg har jobbet mye med kreativitet innenfor musikk, uttrykk og mennesker, og trekker gjerne denne erfaringen inn i arbeidet som terapeut.