Hvem er du egentlig?

Psykosyntese Psykoterapi

Livet er uforutsigbart

Det er veldig forskjellig hvordan vi møter utfordringene i livet, og noen ganger kan det være godt å komme til et rom med taushetsplikt og god plass til alt hva du inneholder.

La terapeuten holde overblikket over hva som foregår mens du lærer deg selv bedre å kjenne. Ingen tanker eller følelser er «feil». Gjennom speilinger, samtale, og noen ganger visualiseringer eller andre øvelser, kan du oppleve verdifulle innsikter. Det kan også dukke opp hendelser og følelser fra din historie som trenger forløsning og heling, mens andre ganger er det spirer av ny inspirasjon som trenger igjennom.

Du er et helt menneske. Dette er din tid, ditt pusterom.

Livet er uforutsigbart

Hvem er du egentlig?
Når man utforsker seg selv i psykosynteseterapi kan man få et tydeligere bilde på seg selv.

For eksempel: Hvem blir du i relasjoner? Til for eksempel partneren, kollegaen eller sjefen din? Kjenner du alle ansiktene dine? Hvilken maske tar du frem når du er redd, sint eller ivrig? Tar du noen ganger valg som ikke samsvarer med hva du egentlig vil? Vet du hva du virkelig vil?

Hvor går grensene dine?
Det er ikke alltid så enkelt å sette grenser for seg selv, kanskje du er usikker på hvor de egentlig går. Grenser har lett for å endre seg i takt med hvilke relasjoner man er i, og noen mennesker får komme nærmere innpå oss enn andre. Det er også fort gjort å sette grenser ut i fra forsvarsmekanismer og gamle mønstre, det er ikke alltid vi rekker å «sjekke inn» med oss selv først.

Hva er meningen med livet mitt?
Dette er et av de store spørmålene flere stiller seg, og jeg vil påstå at du allerede har svarene inne i deg. Å finne dem er en kunst, men gjennom selvinnsikt, selvaksept og selvutfoldelse kan du oppdage nye veier til din egen kilde.  Jo bedre du kjenner deg selv og hva som gir livet ditt mening, jo nærmere er du et liv med mer glede, mindre frykt og en opplevelse av hvem du egentlig er, dypest sett.

Man gjør et viktig arbeid med seg selv når man går i terapi. Ikke bare for egen del, men også for de relasjonene man har. Mer bevissthet gir som regel mer trygghet og mer frihet.

Vet du hvor grensene dine går? 

Hvor slutter du, og hvor begynner alle de andre? Hvordan kan du vite hva som er helt sant for deg, og ikke vurderinger tatt oppe i hodet, som også mest sannsynlig er krydret med andres meninger og «gode» råd?

For priser og mer informasjon, klikk på boksene nedenfor:
Sted

Sted:

«Psykoterapeutene i Dronningensgate 23»

Dronningensgate 23, Oslo Sentrum.

Bruk nr 205 på ringeklokken.

Ta kontakt for nærmere avtale: post@solviraastad.no / tlf 92833221

Tid

Tider:

Mandag – Fredag

Kl: 09.00 – 15.00

Ved forespørsel kan jeg ta enkelte timer på ettermiddag / kveld.

Pris

Priser:

60 min kr 800,-

Info

Ved avbestilling mindre enn 24 timer før timen, faktureres hele beløpet.

Du kan velge mellom å betale med Vipps (nr: 502846) eller få en faktura på mail.