ENERGIPSYKOLOGISK VEILEDNING

Mer målrettet coaching ved hjelp av dine unike energityper

NYHET: «Du er mer enn du tror» kvelder, hjemme hos deg selv! Jeg kommer gjerne hjem til deg og holder en gratis informasjonskveld i energipsykologi, der vi utforsker mer av hvordan disse energiene kommer til uttrykk hos deg og dine venner. Som vertinne får du en gratis veiledningstime i energipsykologi!

Hva er ditt kall? Hvordan uttrykker du deg gjennom personligheten din?

«Life Coaching» får et helt nytt begrep når veilederen får tilgang til din unike energitypeprofil! Ta testen online i dag og start utforskingen av dine dypeste motivasjoner, ressurser og ikke minst hvilke umodne sider som hindrer deg i å leve den du egentlig er.

Ved å kartlegge dine energityper vil du få et unikt overblikk over dine talenter og potensial. Vi finner hvilken energitype som dominerer personligheten din, din mentale energi, følelsesenergi og din kroppslige energi.

Sist men ikke minst – hva er sjelsenergien din? Når du kommer i kontakt med den kan du virkelig begynne å leve etter det som gir livet ditt dypest sett mening og hva din livsoppgave handler om.

Når du ser alle energiene i spill i ditt eget liv kan du skape noen virkelige gjennombrudd! Nå målene dine, forstå relasjonene dine og leve et mer meningsfylt liv.

Integrasjonsirkel energipsykologi

Hva er din livsoppgave?

Hva er din livsoppgave?

Hva får hjertet ditt til å synge?

Energipsykologi gir en unik mulighet til å bli bedre kjent med din sjelsenergi, som forsøker å uttrykke seg gjennom personligheten din.

Selv om sjelen er med deg fra fødselen av, så er det personligheten som dominerer fram til du er kommet litt godt i gang med tredveårene (med individuelle forskjeller). Dette er naturlig fordi det er personligheten som forteller noe om identiteten din, hva slags interesser du har og hva du ønsker å jobbe med for eksempel. Men etter hvert vil sjelsenergien begynne å presse seg mer fram og mange opplever at det livet de har levd fram til nå kan virke litt meningsløst eller at det mangler noe.

Så hvis du visste hvilken energi sjelen din har, ville det ikke da være lettere å komme i kontakt med din egen essens? Og med det også komme i kontakt med hva som gir livet ditt virkelig mening? Hva din livsoppgave er?

Det som er spennende med energipsykologien er at du trenger ikke en gang være veldig opptatt av dette med sjelsenergi, for testen vil sette lys på så mange sider av personligheten din at den vil være «matnyttig» for de fleste.

Kjenner du dine egne umodne sider?

Hva stopper deg?

En ting er å kjenne sine talenter, og hvordan man kan utvikle dem enda mer. Men kjenner du til dine potensial også?

Undrer du deg over hvordan kommunikasjonen kan gå helt i stå med enkelte av familien din, kolleger og kanskje tilogmed partneren din? Eller hvordan følelsene dine noen ganger ser ut til å leve sitt eget liv, uten kontakt med hverken fornuft eller vilje? Vet du hva kroppen din trenger for at du skal kunne stole på at den samarbeider med deg?

Så hvorfor er det så vanskelig noen ganger. Du vet kanskje hva du lengter etter, men det kan virke som det står noe eller noen i veien for deg. Svarene kan ligge i vår egen personlighet, i følelsene våre, i vår mentale eller kroppslige energi, som potensiale eller umodne sider som vi også kan kalle det.

Kanskje har du et behov for å ha kontroll? Eller du gir deg lett når andre argumenterer sterkt for noe? Er det kanskje du som trer frem som dominerende noen ganger? Eller overfølsom? Litt over snittet distré? Selvsentrert? Litt dramatisk kanskje? Sjalu? Eller litt for materialistisk? Naiv? Et snev av fanatisk til tider? Grublete?  

Dette var bare et lite knippe av umodne sider som finnes der ute, avhengig av hvilke energityper man selv domineres av. Er du nysgjerrig på dine egne mer umodne sider? Og ikke minst hvordan du kan jobbe med dem? Det kan oppleves som litt av en «wake-up call» når man får kartlagt hva som egentlig er i spill…

Det er også en åpenbaring når man kan se andre mennesker gjennom energipsykologien. Det er naturlig å oppleve raushet og romslighet for andre mennesker og ikke minst en forståelse av hvorfor vi er så forskjellig.

Selvaksept og forståelse for andre gjennom energipsykologi

Ved å bli kjent med dine egne energityper vil du helt naturlig forstå andre mennesker bedre, og samtidig bli tryggere i ditt eget personlige uttrykk.

Ny onlinetest er klar!

Disse bildene er hentet fra JivaU sine hjemmesider, der kan du ta onlinetesten og lese mer om de forskjellige energitypene!

Testen kan du ta online ved å klikke HER.

Sett av god tid, og les spørsmålene nøye. Når testen er gjennomført får du en personlig identitetsprofil på ca 80 sider. Denne belyser alle dine unike energier på sjel og personlighet, introvert/ekstrovert, modne og umodne sider.

Det er viktig å huske på at du tar testen ut i fra hvordan du selv oppfatter deg! Det er derfor det er viktig å gå til veiledning i etterkant, slik at du får en mest mulig nøyaktig identitetsprofil. Det er i løpet av veiledningstimene vi går igjennom energitypene du slår ut på, og vi kan se nærmere på hvordan disse er i spill i ditt eget liv i dag. Her vil det også komme frem hvilke umodne sider ved deg selv som kan være spennende å jobbe videre med.

Ta kontakt for spørsmål og bestilling av timer:

post@solviraastad.no – tlf: 92833221

Om grunderene og JivaU:

Utviklet av Søren Hauge og Kenneth Sørensen i samarbeid med en rekke spesialister innenfor yrker og teknologi. Den psykologiske identitetsprofilen er laget med utgangspunkt i deres personlige og faglige erfaringer.

JivaU er basert på tre sentrale elementer:

  • Dr. Roberto Assagiolis psykologi, som vi kjenner under navnet Psykosyntese
  • Den integrale psykologi
  • Teamets ønske om et tilgjengelig, lettforståelig og likevel avansert utviklingsverktøy.

Vi inneholder mange forskjellige typer intelligenser og her samles de i syv psykologiske funksjoner: Vilje, følelse, tanke, fantasi, logikk, lidenskap og handling. Det er helt sentralt for at vi skal ha det bra, at vi er i stand til å bruke alle disse funksjonene.

For priser og mer informasjon, klikk på boksene nedenfor:
Sted

Sted:

Oslo Sentrum. Ta kontakt for nærmere avtale: post@solviraastad.no / tlf 92833221

Tid

Tider:

Mandag – Torsdag

Kl: 09.00 – 15.00

Pris

Priser:

Testen tar du i forkant. Gå til JivaU sine websider og bestill fullversjonen. Når du har fått din identitetsprofil på PDF bestiller du tid hos meg, og sender meg profilen din på mail post@solviraastad.no.

Førstegangskonsultasjon på 90 min: 1800,- (eks mva) Denne timen går vi igjennom profilen slik at vi kan sette en hypotese på dine unike energityper – Sjel, personlighet, mental, følelser og kropp.

Deretter: 60 min kr 700,- (Eks MVA) Disse timene jobber vi mer med dine talenter og mer umodne sider. Du velger selv hvor mange timer du vil ha, i forhold til hvor mye du ønsker å jobbe med resultatet av testen.

Info

Ved avbestilling mindre enn 24 timer før timen, faktureres hele beløpet.

Du kan velge mellom å betale kontant, Vipps eller få en faktura på mail.